Rang de preus: Des de a

Compare Listings

VENDA SOLAR EDIFICABLE ÚNIC A BELLATERRA, VALLÉS OCCIDENTAL

ABAT OLIBA 10,08193 BARCELONA, ESPAÑA
530,000€

Descripció

TERRENY ÚNIC A BELLATERRA
Sens dubte estem parlant d’un dels millors terrenys sense edificar a Bellaterra. La seva ubicació excepcional en una zona elevada amb espectaculars vistes obertes a Collserola, l’orientació a sud-est que li permet gaudir de el sol a tota hora i durant totes les estacions de l’any, així com el carrer amb una amplada de vorera poc habitual de 3 metres i el veïnat exclusiu que l’envolta, fan d’aquest solar un somni, només apte per als clients més exclusius. El terreny té façana a dos carrers i per la part baixa queda elevat respecte a el nivell de terra sostingut amb mur de formigó. La parcel·la és edificable amb qualificació urbanística 20 / a11.
1.001 m2 de terreny exclusiu per a clients exclusius!.

DESCRIPCIÓ UBICACIÓ:
Bellaterra està situada en el millor enclavament estratègic del Vallès entre les poblacions de Sant Cugat, Sabadell, Sant Quirze i Cerdanyola. Amb accés directe a les autopistes C-58 i l’AP-7 / B-30 ens permet entrar a Barcelona en menys de 12 i 20 minuts respectivament. Envoltada d’Universitats (UAB, UIC I ESADE ..), dels col·legis Internacionals més prestigiosos (Àgora, Europa Internacional School, Escola Waldof Steiner, la Vall, Viaró, Col·legi Japonès de Barcelona ..), de centres esportius (Cercle Sabadellès, Club Bellaterra i SAF de la UAB, Camp de golf del Vallés ..) i de parcs empresarials (Sabadell Parc empresarial Sant Pau, Poligon Industrial Can Sant Joan a Sant Cugat, Parc Tecnològic del Vallès a Cerdanyola ..), a més és a 5 min d’hospitals (Parc Tauli, Hospital General de Catalunya), de centres comercials i d’oci (IKEA, Corte Inglés, cinemes ..). Tot això fa d’aquest aquest paratge un lloc privilegiat per combinar treball i vida familiar en un entorn natural.
Compta a més amb estació dels Ferrocarrils de la Generalitat i els serveis propis d’una petita població (farmàcia, oficina bancària, Església, restaurants, supermercat, ..). De la porta de casa fins a qualsevol servei que necessiti en menys de 10 minuts!

El producte està promocionat per MAS I FILL PATRIMONIA que gestiona immobles des de 1932
Persona de contacte Carmen Hernández

  • Població: bellaterra
  • Zona: Barcelona
  • Zip/Codi Postal: 08193
  • País: Espanya

Detalls

Updated on Agost 18, 2022 at 12:30 am

  • Codi de propietat: 4474
  • Preu: 530,000€
  • Tipus de propietat: Terrenys
  • Estat: Comprar

Contact info

masifill_adm_patrimonia
masifill_adm_patrimonia

Enquire about this property

No Review ( 0 out of 5 )

Write a Review

Login for Review