Rang de preus: Des de a

Compare Listings

Història

MASIFILL neix l'any 1932 amb la vocació de gestionar i assessorar el patrimoni dels seus clients amb un tracte personalitzat i solvència.

ELS ORÍGENS

Josep Mas i Santacreu, secretari d’un jutjat de Barcelona i agent de negocis s’inicia, l’any 1932, en l’administració de finques. Quan el 1936 és cridat a files, el seu pare, Pere Mas i Permanyer, qui també és agent de negocis, assumeix la responsabilitat de dirigir el despatx en absència del seu fill.

Passada la guerra, el negoci continua endavant i a l’any 1941 s’inauguren les oficines del carrer Fontanella 17, sota el nom de ‘MAS E HIJO’. Des d’on es gestionen i administren immobles urbans i es realitzen tràmits per legalitzar o gestionar diferents activitats industrials i comercials.

L’any 1960, l’empresa, ja amb el nom de MAS I FILL, creix i disposa de més de cinc-cents metres quadrats d’oficines a la seva seu del carrer Fontanella, i més de 50 col·laboradors. També es comença a treballar en la gestió de comunitats de propietaris.

CONTINUÏTAT

Un any més tard, al 1961, s’incorpora a l’empresa el fill del fundador, en Josep Maria Mas Franco, advocat. En Josep Mas i Santacreu, el nostre fundador, esdevé President del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya (càrrec que ostenta durant 16 anys). L’any 1978 en Josep Mas i Santacreu rep l’Orde del Mèrit Civil, entre altres distincions, per la seva trajectòria d’esforç, honestedat i rigor professional.

AURELI MAS,
MODERNITZACIÓ
DE L’EMPRESA

A finals dels vuitanta a l’any 1987, el net del fundador, n’Aureli Mas Raldiris, amb la titulació d’Expert Immobiliari per la Universitat d’Alcalá de Henares, administrador de finques i agent de la Propietat Immobiliària Col·legiat, s’incorpora a l’empresa. Ja entrat el segle XXI, l’any 2007, Aureli Mas Raldiris assumeix la Direcció de MASIFILL. Com a nou director inicia una etapa en base a la professionalització en la direcció i gestió de l’empresa. Es crea la figura del gerent i dels responsables d’àrea. Es fixa l’objectiu de donar un servei integral de 360º al clients, i es marca una estratègia de creixement sostingut i ampliació conservadora.

CREIXEMENT EN CLIENTS

Durant el 2009, s’adquireix la cartera d’immobles en propietat vertical de FINQUES JUAN SACRISTÁN i el 2013 la cartera de SALVIA NEGOCIOS –franquiciat LDC- alhora que per jubilació del titular se segueix amb la gestió de les comunitats de propietaris de l’administrador de finques Sr J GARCÍA. Més tard, durant l’any 2019, s’incorporen a MASIFILL les comunitats de propietaris que gestionava a Barcelona GALLOFRÉ ADMINISTRADORS. El 2021 s’adquireix el 100% del capital de NEXUM GESTOR INMOBILIARIO 2000, SLU. Aquestes incorporacions suposen, juntament amb un constant creixement per recomanacions dels mateixos clients, una ampliació significativa del volum de finques gestionades i un pas més en l’estratègia d’ampliació conservadora marcada pel seu nou director.

AMPLIACIÓ DE SERVEIS

L’any 2012, MAS I FILL, SLP junta les seves forces amb SUMMA PATRIMONIA EAFI, SL i l’equip d’advocats de PATRIMONIA ADVOCATS I ECONOMISTES i creen la marca MASIFILL PATRIMONIA, amb l’objectiu d’oferir un servei integral d’assessorament patrimonial a nivell immobiliari, legal i financer. Les noves oficines a Via Augusta 118 obren aquesta nova etapa.

Per reforçar aquesta vocació de servei integral, l’any 2016 s’incorpora les oficines de Via Augusta, 118, ASERE PATRIMONIA SL societat participada des de MAS I FILL, actualment MASIFILL manté la participació a ASERE i compateix espai a les oficines amb GARCIA I GARCIA ASSESSORS BCN, SL qui donen servei de gestoria en l’àmbit fiscal i societari.

El 2017, coincidint amb el 85è aniversari, s’integra a MASIFILL la mediació en assegurances. En tant que agents vinculats, activitat que venia realitzant-se de forma particular per la família Mas, s’ofereix també el servei de consultoria immobiliària i la gestió i assessorament en operacions immobiliàries, incorporant a la plantilla l’equip de RT RENTA REAL ESTATE.

El 2018 es continua potenciant els serveis de compravenda, professionalitzant l’àrea, donant-l’hi independència funcional i una estructura pròpia dins l’organització. Es crea alhora la marca PREMIUM HOMES by MASIFILL des d’on es dona un servei diferenciat a productes d’alta gamma. PREMIUM HOMES dóna servei a Barcelona a les oficines de MASIFILL i té una oficina pròpia a Bellaterra des d’on es dóna servei al Vallès.

MASIFILL, fidel a la voluntat de donar resposta a les necessitats dels seus clients, i per afrontar els canvis a usos i necessitats de les persones, participem en les principals iniciatives amb voluntat de transformació del sector: som membres fundadors de CSIM – Clúster serveis immobiliaris i socis d’INNOMADS. Fruit de la inquietud per afrontar el futur i donar servei a noves necessitats i noves formes de relacions formem part de diferents start-ups de l’àmbit immobiliari.