Rang de preus: Des de a

Compare Listings

Sobre nosaltres

Som una empresa de serveis enfocada a l’àmbit immobiliari que opera a Barcelona des de l’any 1932.

Tot i que donem serveis personalitzats tant de consultoria com grans operacions immobiliàries, el nostre principal àmbit d’actuació són els comunitats de propietaris, la gestió de lloguers, la compravenda i les assegurances.

Som una empresa familiar on han treballat quatre generacions de la família Mas, sent l’actual propietari i director general el net del fundador. Sense renunciar a aquells valors que ens han portat on som i que fan que dia a dia tinguem la confiança dels nostres clients, apostem decididament per posar al nostre client al centre de la nostra activitat. Creant equips multidisciplinars que puguin donar solució a la cada cop més complexa problemàtica existent. Per això, apostem per un equip humà enfocat a client, motivat i altament format.

Actualment conformem l’empresa una quarantena persones i compartim oficines amb advocats, economistes i arquitectes, sota la marca MASIFILL PATRIMONIA. Cosa que ens permet cobrir un ampli ventall de les necessitats dels nostres clients i complir amb les seves expectatives de servei.

Compten dues oficines a Barcelona, una al carrer Fontanella, 17 Principal i l’altra Via Augusta, 118. També tenim una seu a Bellaterra.

DADES
D'INTERÈS

  • > Som administradors de finques col·legiats (col·legiat núm. 3948 del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona – Lleida)
  • > Som agents de la propietat immobiliària col·legiats (Col·legiat API núm. 2677)
  • > Registrats AICAT núm. 1214
  • > Agents vinculats d’assegurances (clau d’inscripció AJ0197 per la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones)
  • > Gestionem vora 2000 immobles en lloguer
  • > Gestionem més de 400 comunitats de propietaris
  • > Mediació en operacions immobiliàries per import de més de 8M€ el 2018