Rang de preus: Des de a

Compare Listings

Sobre nosaltres

Som una empresa de serveis enfocada a l’àmbit immobiliari que opera a Barcelona des de l’any 1932.

Tot i que donem serveis personalitzats tant de consultoria com grans operacions immobiliàries, el nostre principal àmbit d’actuació són els comunitats de propietaris, la gestió de lloguers, la compravenda i les assegurances.

Som una empresa familiar on han treballat quatre generacions de la família Mas, sent l’actual propietari i director general el net del fundador. Sense renunciar a aquells valors que ens han portat on som i que fan que dia a dia tinguem la confiança dels nostres clients, apostem decididament per posar al nostre client al centre de la nostra activitat. Creant equips multidisciplinars que puguin donar solució a la cada cop més complexa problemàtica existent. Per això, apostem per un equip humà enfocat a client, motivat i altament format.

Actualment conformem l’empresa una quarantena persones i compartim oficines amb advocats, economistes i arquitectes, sota la marca MASIFILL PATRIMONIA. Cosa que ens permet cobrir un ampli ventall de les necessitats dels nostres clients i complir amb les seves expectatives de servei.

Compten dues oficines, una a Barcelona, al carrer Fontanella, 17 Principal i l’altra a la Plaça del pi, 3, local 4, a Bellaterra.

DADES
D'INTERÈS