Compare Listings

Hem ampliat el nostre equip comercial i ara ens integrem a la Apialia Eixample.

Hem ampliat el nostre equip comercial i ara ens integrem a la Apialia Eixample.

Durant l’any 2018 vam intervenir com agents en la compravenda d’immobles per un import de més de 8 milions d’euros. Fins a juliol de 2019 la xifra d’operacions on hem participat és de més 5,5 milions d’euros.

Des de començament d’any, amb l’objectiu de reforçar aquesta àrea, vàrem ampliar el nostre equip comercial i ara ens integrem a la Apialia Eixample.

Aquesta incorporació té com objectiu agilitzar el procés de venda i poder oferir una major eficàcia en el procés de comercialització. Les APIalies són plataformes on diferents APIS compartim el nostre producte en exclusiva.

Formem part d’Apialia Eixample diferents empreses immobiliàries i administradors de finques de Barcelona de reconeguda trajectòria.

La pertinença a una APIalia es tradueix en una major difusió dels immobles, en un increment dels canals, els punts de venda i el nombre d’agents que treballen en el producte. Per tant, s’escurça el termini mitjà de venda.

Per descomptat des de Masifill Patrimonia mantenim els nostres principis i filosofia d’acompanyament i orientació al client durant tot el procés de venda. Per aquest motiu, sempre treballem amb una valoració de mercat ajustada i realista garantint un preu real de mercat.

Els nostres clients seguiran gaudint dels avantatges gratuïts* en la venda com són, entre d’altres, la tutela d’un advocat extern en tot els procés de compravenda, l’obtenció de la cèdula d’habitabilitat i/o la certificació eficiència energètica, juntament amb un reportatge fotogràfic realitzat per un professional extern.

*per a clients amb contracte en exclusiva.

Compartir