Rang de preus: Des de a

Compare Listings

VENDA SOLAR AMB UBICACIÓ PREFERENT A BELLATERRA, VALLÈS OCCIDENTAL

JOSEP SENTIS 44,08193 BARCELONA, ESPAÑA
390,000€

Descripció

SOLAR AMB UBICACIÓ PREFERENT A BELLATERRA

Aquest terreny al cor de Bellaterra, a prop de les escoles Waldorf i Ramon Fuster, és ideal per a aquelles famílies que volen viure en un entorn natural i sense complicacions.
Molt a prop de la zona alta de Bellaterra ens permet accedir a el bosc i gaudir de passejades i de la natura durant tot l’any. D’altra banda es troba també a prop de la zona comercial de Bellaterra on disposem dels serveis propis d’una població petita (farmàcia, entitat bancària, Església, restaurants, supermercat, ..) i de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat a tan sols 5 minuts caminant.
Aquests 1.157 m2. La parcel·la amb qualificació urbana 20/a11 està a l’espera de fer realitat l’estil i la qualitat de vida que sempre has somiat.

DESCRIPCIÓ UBICACIÓ:
Bellaterra està situada en el millor enclavament estratègic del Vallès entre les poblacions de Sant Cugat, Sabadell, Sant Quirze i Cerdanyola. Amb accés directe a les autopistes C-58 i l’AP-7 / B-30 ens permet entrar a Barcelona en menys de 12 i 20 minuts respectivament. Envoltada d’Universitats (UAB, UIC I ESADE ..), dels col·legis Internacionals més prestigiosos (Àgora, Europa Internacional School, Escola Waldof Steiner, la Vall, Viaró, Col·legi Japonès de Barcelona ..), de centres esportius (Cercle Sabadellès, Club Bellaterra i SAF de la UAB, Camp de golf del Vallés ..) i de parcs empresarials (Sabadell Parc empresarial Sant Pau, Poligon Industrial Can Sant Joan a Sant Cugat, Parc Tecnològic del Vallès a Cerdanyola ..), a més és a 5 min d’hospitals (Parc Tauli, Hospital General de Catalunya), de centres comercials i d’oci (IKEA, Corte Inglés, cinemes ..). Tot això fa d’aquest aquest paratge un lloc privilegiat per combinar treball i vida familiar en un entorn natural.
Compta a més amb estació dels Ferrocarrils de la Generalitat i els serveis propis d’una petita població (farmàcia, oficina bancària, Església, restaurants, supermercat, ..). De la porta de casa fins a qualsevol servei menys de 10 minuts!

El producte està promocionat per MAS I FILL PATRIMONIA que gestiona immobles des de 1932
Persona de contacte Carmen Hernández 660 648 479

  • Població: bellaterra
  • Zona: Barcelona
  • Zip/Codi Postal: 08193
  • País: Espanya

Detalls

Updated on maig 26, 2024 at 12:30 am

  • Codi de propietat: 5333
  • Preu: 390,000€
  • Tipus de propietat: Terrenys
  • Estat: Comprar

Contact info

masifill_adm_patrimonia
masifill_adm_patrimonia

Enquire about this property

Similar Properties

400,000€

Terrenys

10 hores ago

400,000€

Terrenys

10 hores ago

3,547€

Casas – BELLATERRA

08193, Bellaterra

Habitacions: 5Banys: 5: 300

Cases

10 hores ago

3,547€

Habitacions: 5Banys: 5: 300

Cases

10 hores ago


No Review ( 0 out of 5 )

Write a Review

Login for Review