Compare Listings

Masifill i Finques Feliu van participar a la plataforma HolaHome.

Masifill i Finques Feliu van participar a la plataforma HolaHome.

MASIFILL i Finques Feliu participa a la plataforma HolaHome i van invertir conjuntament a la primera ronda de finançament de la start-up amb seu a Sant Cugat.

HolaHome és una aplicació de gestió immobiliària que permet a propietaris i llogaters controlar tots els processos de forma àgil, intuïtiva i transparent amb tota la informació al mòbil. Aquesta plataforma té com objectiu innovar i revolucionar el sector, inicialment a Espanya.

Des de MASIFILL creiem que aquesta inversió és una aposta de futur, ja que ens aporta un coneixement directe de les demandes i expectatives d’un públic objectiu concret com són els nadius digitals, que cada cop configuren un segment més gran dels nostres clients i als que volem donar un servei d’acord a les seves necessitat.

Entenem que el projecte conjunt és una aposta estratègica i ens ha de permetre tenir una visió fresca, jove i 100% digital de la gestió patrimonial. Per aquest motiu, creiem que aquesta aposta ens ha de beneficiar de cara als nostres clients permetent-nos millorar els nostres serveis i canals de comunicació

Compartir