Compare Listings

Masifill participarà en Innomads.

Masifill participarà en Innomads.

Dimecres 22 maig s’ha presentat a Barcelona Innomads.

INNOMADS neix amb la voluntat d’esdevenir el HUB d’innovació immobiliària de Barcelona. Busca ser el nexe on empreses tradicionals, startups, institucions, entitats o inversors comparteixin inquietuds i projectes com a forma de construir un futur conjuntament.

MASIFILL participarà en INNOMADS juntament amb d’altres administracions de finques rellevants i capdavanteres del sector.

Ens incorporarem amb objectiu de passar a ser actors del canvi al nostre sector i ajudar a desenvolupar els models que permetin adaptar-se i servir millor a les necessitats de les persones. Creiem que podem ajudar a definir nous productes, serveis, experiències i aprendre dels demès.

Alhora que considerem positiu per a la societat crear un ecosistema col·laboratiu que faciliti el desenvolupament de les startups.

Estem segurs que aquesta interacció amb diferents sectors és beneficiosa per a la nostra empresa i sobretot per als nostres clients. Aquesta aposta ha d’ajudar-nos a que evolucionem els models de negoci adaptant-los a les noves formes de viure i interactuar de les persones, impulsant la nostra transformació digital i a definir nous productes i serveis per donar compliment a les expectatives dels clients qui ens dipositen la confiança.

Compartir